Byggfirma Karlskrona

Nickes Bygg & Anläggning – byggfirma i Karlskrona

Kvalitativa tjänster

Varmt välkommen ska du vara till Nickes Bygg & Anläggning! Vår byggfirma erbjuder flera olika slags tjänster. Tack vare lång erfarenhet och mycket kunskap kan vi erbjuda det bästa till våra kunder. Att våra kunder är nöjda är det viktigaste, därmed arbetar vi alltid hårt och målinriktat.

Hos oss hittar ni en enastående kompetens inom branschen, allt från fönsterbyten och badrumsrenoveringar till altanbyggen och dränering. Tveka inte på att kontakta oss, om du skulle ha några som helst frågor eller funderingar kring oss, vårt arbetssätt eller våra tjänster.

Vår byggfirma

Nickes Bygg & anlägg är en byggfirma med säte en liten bit utanför Karlskrona. Det gör att vi kan hjälpa er som befinner er i närheten. Vi arbetar alltid med kunden i fokus. För att göra varje kund extra nöjd utför vi ett bra arbete samtidigt som vi arbetar utifrån kundens önskemål.

Snickeri

Till oss kan du vända dig för att få hjälp med snickeriarbeten. Vi erbjuder hjälp med nybyggen, tillbyggnationer, renoveringar samt andra arbeten som kräver snickeri. Arbetet styrs alltid av kundens önskemål och behov. Behöver du hjälp med snickeri? Hör av dig till oss redan idag!

Anläggning

Inom anläggning är det framför allt markanläggning vi arbetar med. Dränering, garageuppfarter och trädäck är bara några tjänster vi erbjuder. Mer om vilka tjänster vi erbjuder hittar du här. Oavsett vilken tjänst du anlitar oss för kommer vi göra allt i vår makt för att du ska bli nöjd.

Vill ni veta mer?